Hartelijk welkom!

Betaalmogelijkheden

Veilig betalenBetalen met iDEAL

iDEAL is gebaseerd op Internetbankieren.Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via Internetbankieren (bijv. Random Reader bij Rabobank of de e.dentifier bij ABN AMRO Bank N.V.) De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij BabsKleertjes.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.

Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en BabsKleertjes.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Er zijn geen kosten verbonden aan het betalen met iDEAL. Na elke betaling met iDEAL krijgt u een bevestiging die u kunt afdrukken. Een betaling met iDEAL is na de uitvoering, net als een betaling via Internetbankieren, onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Visitors outside the Netherlands, please contact me by sending a mail to  info@babskleertjes.nl if you would like to order some of my products and if you want to know what the shipping costs are.

Betalen met Paypal

PayPal (een onderdeel van eBay Inc.) is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal.

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, zoals soms wel bij andere betaalmethoden het geval is.