Hartelijk welkom!

Verzenden en ruilen / retourneren

Op werkdagen voor 15.30 uur besteld, morgen in huis!

Vertrouwd bezorgdVerzenden

Uw bestelling wordt verzonden zodra BabsKleertjes.nl uw betaling of akkoord op uw betaling heeft ontvangen. U ontvangt een bevestiging per e-mail van BabsKleertjes.nl.

Uw bestelling wordt binnen 24 uur na ontvangst van de bevestiging van uw betaling, mits dit voor 15.30 uur is, verzonden. Indien er zich een situatie voordoet dat BabsKleertjes.nl uw bestelling niet binnen deze termijn kan verzenden, wordt u hiervan via een e-mail op de hoogte gebracht.

Alle verzendingen worden verzorgd door TNT Post. De bezorgkosten binnen Nederland zijn gratis ongeacht het gewicht van uw bestelling. Voor bezorgen buiten Nederland gelden de gebruikelijke TNT Post tarieven voor standaard verzending m.u.v. België, hiervoor rekent Babs Kleertjes het lagere tarief van € 3,95.

Uw bestelling wordt naar keuze bij u thuis of op een ander adres afgeleverd. Wanneer u niet thuis bent zal TNT Post de bestelling de volgende werkdag (of zaterdag) nogmaals proberen bij u af te leveren. Indien bij een tweede poging weer niet kan worden geleverd zal het pakket bij het dichtsbijzijnde postagentschap of bij de buren worden afgeleverd.

BabsKleertjes.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. U kunt dit aangeven in het bestelmenu. U kunt uw bestelling afhalen op werkdagen tussen 20.00 uur en 22.00 uur. U krijgt van BabsKleertjes.nl een e-mail wanneer u uw bestelling kunt afhalen. In overleg kan het pakket ook op een ander voor u geschikt moment afgehaald worden.

Visitors outside the Netherlands, please contact me by sending a mail to info@babskleertjes.nl if you would like to order some of my products and want to know what the shipping costs are.

ruilenRuilen

Ruilen van een artikel is mogelijk onder enkele voorwaarden:

 1. Het artikel dat u wilt ruilen moet voorzien zijn van label (indien aanwezig bij ontvangst) ;
 2. Het artikel mag niet gewassen en/of gedragen zijn;
 3. Als er een gebrek is, mag u dit niet zelf proberen te herstellen;
 4. Het artikel moet binnen 14 dagen geretourneerd en bij BabsKleertjes.nl binnen zijn;
 5. Ruilen van een artikel dient vooraf gemeld te worden door het versturen van een e-mail naar info@babskleertjes.nl

Als er niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, is BabsKleertjes.nl genoodzaakt om de retournering af te wijzen. Twijfelt u, neemt u dan even contact met ons op.

Vermeld in uw e-mail inzake het ruilen van een artikel de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Postcode en Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • Bestelnummer
 • Het te ruilen artikel en maat
 • Bankrekening of gironummer met tenaamstelling

U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek en instructies voor de retournering van het artikel. De kosten voor het verzenden van een artikel dat u wilt ruilen komen voor uw rekening. BabsKleertjes.nl kan het zich, gezien de marge op de kleding, niet permitteren om deze kosten voor haar rekening te nemen.

Zou BabsKleertjes.nl dit wel voor haar rekening nemen zou dit er namelijk toe kunnen leiden dat er veel meer kleding besteld wordt met de intentie een groot deel te retourneren.
BabsKleertjes.nl ruilt, indien mogelijk, het artikel om of stort het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug.

Retourneren

Het retourneren van een artikel is mogelijk onder enkele voorwaarden:

 1. Het artikel dat u wilt retourneren moet voorzien zijn van label (indien aanwezig bij ontvangst) ;
 2. Het artikel mag niet gewassen en/of gedragen zijn;
 3. Als er een gebrek is, mag u deze niet zelf proberen te herstellen;
 4. Het artikel moet binnen 14 dagen geretourneerd en bij BabsKleertjes.nl binnen zijn;
 5. Ruilen van een artikel dient vooraf gemeld te worden door het versturen van een e-mail naar info@babskleertjes.nl;

Als er niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, is BabsKleertjes.nl genoodzaakt om de retournering af te wijzen. Twijfelt u, neemt u dan even contact met ons op. Vermeld in uw e-mail inzake het retourneren van een artikel de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Postcode en Woonplaats
 • Telefoonnummer
 • Bestelnummer
 • Het te ruilen artikel en maat
 • Bankrekening of gironummer met tenaamstelling

U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek en instructies voor de retournering van het artikel. De kosten voor het verzenden van een artikel dat u wilt retourneren komen voor uw rekening. BabsKleertjes.nl kan het zich, gezien de marge op de kleding, niet permitteren om deze kosten voor haar rekening te nemen.

Zou BabsKleertjes.nl dit wel voor haar rekening nemen zou dit er namelijk toe kunnen leiden dat er veel meer kleding besteld wordt met de intentie een groot deel te retourneren.

BabsKleertjes.nl stort na ontvangst van het geretourneerde artikel het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug.